15 Ocak 2024
Genel
Anaokulu çocuklarımıza tutumlu olmanın önemini anlattık

Tutum Yatırım ve Yerli Malları Haftası etkinlikleri kapsamında, okulumuzun muhasebe birimi satın alma sorumlusu Selin Astan’ın anaokulu çocuklarımıza sunum yaptı. Sunumunda, “Parayı kim icat etti?, Para icat edilmeden önce alışveriş nasıl yapılıyordu?, “Alışveriş yapmak ihtiyaç mıdır yoksa eğlence mi?, Tutumlu olmak neden önemlidir?” gibi sorulara yanıt veren Astan, daha sonra çocuklarımıza eski para koleksiyonunu gösterdi. Etkinlik kapsamında çocuklarımız kendi kumbaralarını tasarladı, biriktirecekleri paralarla hangi eşyaları alacaklarına ilişkin planlarını arkadaşlarıyla paylaştı, bir de konuya ilişkin el kitapçığı oluşturdu. Çocuklarımızla konuya ilişkin P4C etkinliğimizi de gerçekleştirerek günümüzü sonlandırdık.

Etiketler