17 Kasım 2021
Genel
Fotoğraflarda Atatürk Sergisi

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinliklerimiz kapsamında “Fotoğraflarda Atatürk” Sergimizin açılışını gerçekleştirdik. Açılış törenine Koordinatör Müdürümüz Fen Lisesi Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Duman ve Anaokulu İlkokul Ortaokul Müdürü Rasim Aydoğuş’un yanı sıra öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı. Koordinatör Müdürümüz Duman, açılışta yaptığı konuşmada, “En büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni bize emanet etti. Onu çağdaş uygarlık düzeyine getirecek olanlar sizlersiniz. Atatürk’ün gençliğe büyük bir güveni vardı. O güvene bizler layık olmaya çalışacağız. Geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimiz, onun bize şiar olarak bıraktığı çalışmak, çalışmak çalışma, çok çalışmak zorunda olduğunuzu bileceksiniz. Çünkü çağdaş medeniyetler düzeyine ancak çalışacak ulaşabiliriz” dedi. Sergide emeği geçenlere teşekkür eden Duman, daha sonra öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte sergiyi gezdi.

Etiketler