8 Haziran 2022
Genel
MEV Eğitim-Öğretim ve Yönetim Hizmetleri Uygulama ve Değerlendirme Toplantısına ev sahipliği yaptık

Milli Eğitim Vakfı Eğitim-Öğretim ve Yönetim Hizmetleri Uygulama ve Değerlendirme Toplantısı okulumuzun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Temel, Yönetim Kurulu Üyelerimiz İ.Hakkı Güngör ve Metin Yaraman, Denetim Kurulu Başkanımız Aydın Özyar, Genel Müdürümüz Funda Kahraman, MEV İdari ve Mali Müdürü Kemal Şahinoğlu, MEV İletişim ve Strateji Geliştirme Müdürü Mert Alptürk, MEV Bilgi İşlem Müdürü Atilla Türk, MEV Taşınmazlar ve Teknik Hizmetler Müdürü Levent Polat, MEV Eğitim-Öğretim ve İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Songül Sıcacık, MEV Koleji Özel Ankara Okulları Koordinatör Müdürü İbrahim Uzun, MEV Koleji Özel Ankara İlkokul-Ortaokul Müdürü Pınar Baydaş, MEV Koleji Özel Güzelbahçe Okulları Koordinatör Müdürü Murat Zorluer, MEV Koleji Özel Güzelbahçe Anadolu-Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan, MEV Koleji Özel Büyükçekmece Okulları Koordinatör Müdürü Salih Özmen, MEV Koleji Özel Büyükçekmece İlkokul-Ortaokul Müdürü İsmail Ayık, MEV Koleji Özel Basınköy Okulları Koordinatör Müdürü Özgü Bal Sonğur, MEV Koleji Özel Basınköy İlkokul-Ortaokul Müdürü Kazım Aşık, MEV Koleji Özel İzmir-Bornova Okulları Koordinatör Müdürü Rasim Aydoğuş ve MEV Koleji Özel İzmir-Bornova Anadolu-Fen Lisesi Müdürü Selahattin Haşlaker’in katılımlarıyla yapılan toplantı 14-16 Nisan tarihleri arasında üç gün sürdü. Toplantıda Vakfımızın çatısı altında eğitim faaliyetlerini sürdüren okullarımız, yeni eğitim öğretim döneminde uygulamaya koyacakları projelerini sundular. Genel Müdürlüğümüzde görev alan yöneticilerimiz de kendi birimleriyle ilgili yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Toplantının sonunda Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Temel, Yönetim Kurulu Üyelerimiz İ.Hakkı Güngör ve Metin Yaraman, Denetim Kurulu Başkanımız Aydın Özyar ve Genel Müdürümüz Funda Kahraman yapılan sunumlara ilişkin genel değerlendirmelerde bulundu.

Etiketler