Koordinatör Müdür

İbrahim Duman

Anadolu Lisesi, Fen Lisesi

1959 Yılında Fatsa’da doğdu. 1976 yılında Fatsa Lisesini, 1978 yılında Perşembe Eğitim Enstitüsü’nü bitirdi. 1 Mart 1979 yılında Van Seydibey Köyü İlkokulu’nda Müdür yetkili öğretmen olarak göreve başladı. 1980 yılında sınıf öğretmeni olarak Sinop’a atandı. 1982’de Milli Eğitim Bakanlığı ile YÖK’ün ortaklaşa düzenlediği Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümü Müfettişlik Sınavı’na girdi ve 2’nci oldu. 4 yıl boyunca maaşlı izinli olarak Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Teftiş, Planlama ve Ekonomi Bölümü’nde okudu.

1986’da İlköğretim Müfettişi olarak İzmir’e atandı. 1992’de Burdur’a müfettiş olarak tayini çıktı. Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü İlköğretim Müfettişleri Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 1995 yılında Manisa’ya, 2000 yılında tekrar İzmir’e müfettiş olarak atandı. 2002 yılında İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. 3 yıl boyunca Milli Eğitim Vakfı il Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. 2007 yılında Eğitim Müfettişleri Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 2012 yılına kadar bu görevine devam etti. 2012 yılında İstanbul’a Eğitim Müfettişi olarak atandı. 35 yıllık devlet hizmetinin ardından Ekim 2013’de emekli oldu.

2013-2020 yılları arasında MEV Koleji Özel Büyükçekmece İlkokul-Ortaokul Müdürü olarak görev yaptı. 1 Ocak 2020 tarihi itibariyle MEV Koleji Özel İzmir Bornova Okulları’nın Kurucu Müdürü olarak görevlendirildi.

Müdür

Müdür Yardımcısı